Finland

Fick svaret på Imanis blodprov idag. Hon hade tillräcklig mängd antikroppar mot rabies. woohooo! =)
Då blir de till att åka till Helsingfors i december och ställa på Helsingfors- vinnaren och Finsk vinnare 2010. =) De ska bli så sjukt roligt! Åker med mamma och pappa. Får lyxa och bo på hotell, de är aldrig fel!

Sitter och kikar på fälttävlan. Förstår mej inte riktigt på hur de bedöms, men jag blir sjukt imponerad av dessa hästar! Dom får verkligen jobba! Ser väldigt roligt ut, men lite läskigt också. Måste ju vara mycke skador i denna sport.. på både hästar och ryttare..



Nu ska ja ta och göra mej lite te och försöka få upp värmen i kroppen. Fryser som tusan.. vet inte vad de är för fel!!

utställningsplanering..

Har precis suttit och smidit utställningsplaner för kommande säsong. Och många utställningar blev de. Ska bli så roligt att börja ställa ut lilla Imani =)
Hade även tänkt baka in en liten resa till skåne och hälsa på Livi och hennes lilla föl som hon förhoppningsvis har då. De är en tvådagars utställning i Ronneby som jag kan ta i samma veva. Blir ju kalas. Hoppas man får med sej något sällskap :P

Har haft en riktigt härlig dag idag. Började med att renovera Jonna. Hon blev badad och klippt. Såå söt!
Sen gick jag och Maria ut på en promenad med våra busiga hundar längs strandpromenaden. Efter det gick vi hem till Maria och drack te och åt lussebullar. Vi satt och surra i flera timmar. Hundarna har varit väldigt nöjda ikväll =)









Grattis på Farsdag, pappa!



Världens bästa pappa =)

Fick för en gångs skull även fira lite denna dag med pappa. Annars brukar vi alltid vara i olika städer när det är fars- och mors-dag.
Har ju fått ha päronen här hela helgen och det har varit väldigt trevligt!
Idag har jag kapat av Dolly pälsen. Hon blev så himla söt! Hon var dock inte särskilt nöjd över behandlingen. Tyckte att de var jättejobbigt och somnade typ stående på klippbordet. Men när hon återhämtat sej kommer hon nog att tycka det är skönt att slippa all tovutredning och sånt =)

Har precis kommit hem efter ännu en superrolig ridlektion. Var inte helt lätt allt idag, men oj så nyttigt för lilla mej.
Nu ska jag se en film.. "Wanted". Hoppas den är bra!






Shopping i vinteryran

Afterworken hos Ingela igår var vääldigt trevlig! De bjöds på italiens buffe, lite vin och ramlösa. Till efterrätt blev de kolatårta och espressotårta med vispgrädde. Sjuukt god mat och sällskapet ännu bättre! Vi är ett fantastisk gäng som jobbar på Hårizont! =D

Idag har jag och päronen varit på la stada och shoppat lite. Köpte mej en stor, mysig, stickad kofta och ett par glittertights.
Köpte även lite te och en present till far. Är ju Fars-dag imorrn. Hittade inga stövlar =( får väl leta vidare...

Nu har pappa nyss ställt in en hel fläskfilé i ugnen som ska stå där och gotta till sej och medans ska jag snagga Dolly.

Have a nice weekend!




bullfest =)

Igår åkte ja och dogsen till Carin. Där bjöds de på nybakta kanelbullar. Insåg vad jag saknat länge i mitt liv. Fasen va gott de är! haha. Ja kokade riktig varm choklad till. *mums*
De var trevligt att lämna lyan en stund och hundarna fick träffa lilla söta Doris också.
Ikväll kommer päronen på besök, men ja lämnar dom som hundvakt och drar till chefen på afterwork. Ska bli trevligt =)
Får se sen vad jag hittar på med mamma och pappa i helgen. Lite shopping står nog på schemat iaf! skulle behöva ett par vinterstövlar!

Så nu har jag testat att blogga på mobilen också. Vore ju kanon om de funka bra=) Nu ska ja fortsätta jobba. ska göra en Keratin complex behandling. De blir kul!


RSS 2.0