Gott Nytt År!

Till alla mina vänner, nära och kära!

Julhelg i Sollefteå

Ja då var julen över för den här gången.. Jag har varit i Sollefteå hela helgen. Firade jul hemma hos Madde och Fredde med släkten. Kvällen innan hade vi lite mys med bara familjen!
På juldagen var de middag och fest hemma hos Felizia och sen utgång. Det var väldigt roligt! Vi var hela gänget samlat för en gång skull.. De brukar oftast vara någon som fattas!
Har även i helgen fått se Malins nya stuga.. Mysigt hus! Fick träffa Hector åxå, Marias "lilla" shäfervalp. En väldigt trevlig och söt ung man =)
Idag har jag varit och hälsat på Dirie och valparna. Dom växer och frodas. Nu har dom fått ögon och blir bara sötare och sötare.. farligare och farligare för lilla Erica..... :P Bilder i galleriet!


Bilder från juldan

Jag & Maria


Mina galna vänner ;)


Hela gänget!


Jonna & My fick ridhjälmar av faster. Jonna vägrade ta av sin på flera dagar =)


Dom fick massor med julklappar av tomten!

4:e advent

Idag är det 4:e advent, känns juh helkonstigt.. vart tog tiden vägen??
I veckan har jag ridit Livi. Känns så skönt att äntligen få komma igång med ridningen. Vi skrittar bara men endå.. 
Äntligen blev de vinter åxå! En hel del snö o minusgrader! De är underbart!
Har även varit en hel del hos Helena i veckan och hälsat på Dirie och valparna. Dom är så otroligt söta! Man blir juh tokig! Dom håller på att öppna ögonen nu, så snart är dom ännu sötare!! Har fotat dom idag så nu finns de nya bilder i galleriet!
Ska fota dom varje vecka tänkte jag =)
Fotade lilla Heidi idag också.. Hon är juh bara för söt! En riktigt liten goskit!


Lilla Heidi


Så här härligt var de ute idag!


en händelserik helg..

Det har varit fullt upp i helgen med Diries valpar, besök på ATG med Livi & besök av Malin.
Livi är frisk nu och idag har vi tagit vår första ridtur på väldigt länge. Det var kallt och blåsigt men ändå mysigt :)
Malin har varit här i helgen och hälsat på. Hon skulle hälsa på Indra och hennes valp, så igår var vi i norrmjöle och hälsade på dom. Valpen var en riktig sötnos! Det var himla trevligt att få träffa Malin åxå, de var länge sen!

Dirie är en väldigt duktig mamma till sina små sötnosar. Tyvärr så fick vi bara behålla 6 valpar. Men dom är pigga och krya och Dirie pysslar bra med dom. Hon ligger med dom i lådan hela tiden och tvättar och tar hand om dom :) Det finns bilder på dom små liven i galleriet!Nu har dom äntligen kommit!!

Nu har Dirie äntligen fått sina små puppisar! 10 små svarta knyten! Vi trodde juh att det var många med tanke på hur tjock hon var, men såå många... hmm
Dom är juh helt otroligt söta!!
Det var en lång natt.. Jag är helt slut o tänk då hur Dirie ska känna!
Tror första valpen kom kring 00.30 och sen kom sista valpen 06.30.. De blev inte mycket sömn så ja känner mej helt överkörd!
Men de är väldigt roligt! Dirie är såå duktig och tar bra hand om dom små liven!
Järvsöfaks 200 segrar!!

Idag har jag och Anna varit på Umåker och hejat på Järvsöfaks när han tog sin 200:e seger. Den hästen är juh helt otrolig och de var en riktig upplevelse att få se de!
Jag fick rysningar i hela kroppen när han kom upp på upploppet!
Han sprang så fort så han knappt fastnade på bild :P
 


Fina tröjor fick man åxå =)

Jonna & nappen..

Idag när jag och vovvarna var ute och gick hittade Jonna nånting mycket bra att bära på.. hon brukar juh alltid hitta ngn pinne som hon bär hem.
Idag kom hon med ngt annat.. nämligen en napp! =) Hon är juh bara sötast i världen! Hon bar den precis som att hon sög på den.. thihi!

Lite dålig bild men man ser juh iaf =)


RSS 2.0