Jonna fick 1:a pris i viltspår!

Idag har vi varit och gått viltspårsprov igen.. Jonna fick ett 1:a pris!! =)
Duktiga Tjejen!
Hon spårade väldigt bra förutom att hon fick nos på ngt annat vid två ställen!
Domaren tycker iaf väldigt mycke om Jonna o tänkte nästan ta med sej henne hem =)
Nu ska vi bara fixa två 1:or till så har vi championatet sen =)

Spårning

Imorse åkte jag och Anna ut till Therese i Strömbäck för att gå spår som vi la ut igår. Det blev många spår att gå. Jag la även ut ett personspår till Dirie när vi kom dit. Hon börjar bli riktigt duktig min lilla Dirie =) O Jonna har börjat tycka om klöven åxå.. Idag bar hon den nästan hela vägen hem =)
Vi avslutade spårandet med fika hos Therese i solskenet!

Therese knäppte en sån cool bild på Dirie så jag var tvungen att lägga ut den =)


Dirie har hittat favvoleksaken!!


Jonna me klöven =)


När vi kom hem tränade vi lite lydnad. Vi måste juh finslipa på momenten till Lkl 2!


Dirie LP1

Idag tog Dirie sitt tredje 1:a pris i lydnadsklass 1. Så hon fick sitt LP1 =)
Hela 175 poäng fick hon ihop trots lite glädjeslarv. Hon flängde en del på linförigheten så de betyget blev inte så bra men vi fick annars ihop hela 6 tior =)
Som om inte de var nog att få LP:t så vann vi även priset som "publikens favorit" och fick en gigantisk buckla! =) Det var väldigt roligt att få de priset!

Vi tävlade igår åxå men då var de en flat som sprang fram till Dirie i full fart på platsliggningen, så då gick hon upp och domaren tyckte inte att han provocerade henne nog mycket för att jag skulle få lägga om.. =( de var surt för annars hade vi fått vårat LP igår.
Men vi fick en trevlig kommentar på helheten: Gladast idag!
Det känns väldigt bra att höra. De är väldigt roligt att få ett högt helhetsbetyg för det bevisar juh att man har ett bra samarbete och att man är ett trevligt ekipage =D


ahhh.. man är nöjd!


Systrarna Meya och Dirie


Publikens Favoriter 3:an till vänster, 2:an till höger (Meya) och 1:an... Ja de är juh vi!!Stolt matte & Dirran med pokalen och rosetten =)

Godkänt anlagsprov för Jonna!

Japp så är det.. Jonna gick ett godkänt anlagsprov i viltspår imorse! Hon spårade hur bra som helst. De är nog ett av hennes bästa spår hon gått. Tog varje vinkel utan ringning!! =) Snabb var hon åxå.. 20 min. =)
Hon är juh bara bäst min lilla karamell!
Nu har jag och Anna nyss varit ute och lagt spår till imorrn. Måste juh börja me träning inför öppenklassen direkt! Så nu ökar vi liggtiden på spåret!


Spår med Dirie

For ut en sväng med Anna ikväll och spårade. Inte viltspår den här gången utan personspår. La 2 st ca 50 m långa spår med en leksak på slutet.. Dirie spårade jättebra, särskilt första spåret.
Vi gjorde även en uppletande ruta där man vallar en ruta och sen lägger ut pinnar som dom ska hitta. Dirie fick leta och hitta 3 pinnar. Hon var superduktig! Fattade på en gång vad hon skulle göra..
Man blir juh så stolt! =)
Jag fick även följa med Anna när hon spårade med Indy. Då fick man se en rutinerad hund. Det var kul! =)
Jag är helt fascinerad över att hon kan spåra var jag har gått! Helt otroligt!

Imorrn är de dags för Jonna att gå anlagsprov. Det ska blir rikigt kul. Hoppas de går bra åxå =)

RSS 2.0