äntligen en ledig dag!

Idag hade jag planen att åka till Övik och tävla lydnad med Dirie. Jag klev upp 06.00, gjorde iordning frukost som jag skulle ta med mej, packade allt o klädde på mej. Sen var de bara att gå ut o rasta hundarna o åka iväg. Precis när jag skulle gå ut upptäcker jag nåt ja väntat på länge.. Dirie löper!!!
Så jag packade upp allt och hoppade i säng igen.. vilket var väldigt skönt.
Eftersom jag skulle åka till Övik så lånade jag ut Livi till Anna. Men jag åkte ut till stallet och tittade när Anna red. De är alltid roligt att få se sin häst från marken åxå. Livi var väldigt pigg idag o inte så lätt att ha med att göra.. men de gick bra endå =)

I eftermidda har jag varit ute och lagt spår som jag ska gå imorrn och sen klippte jag Jonna.
Nu ska ja titta på nyaste avsnittet på Grey´s Anatomy.. Det har jag väntat på länge!!!!! =)
Har laddat me ostkrokar o mintkrokant så nu ska jag bara slappa =)


Hopptävlingar på Hippo

Idag har jag och Anna varit på Hippologum och tittat på lite hopptävlingar. Dom ska ha inomhus-SM i helgen där så idag var de nå inför el nå.
Fick se juh äntligen se Cindy tävla. En otroligt fin häst som ägs av Kicki Girhagen. Det gick bra för dom, gick vidare till semi 2 som går imorrn.
Hade jag haft pengarna hade jag aldrig tvekat att köpa henne alltså.. Gillar verkligen den hästen!
Tyvärr så jobbar jag juh i helgen o ska ev tävla på sönda så jag har inte köpt nå biljetter till själva SM:et. O nu är de slutsålt.. Men man kan tydligen kika på den live på internet på sönda =)
 
Annars i veckan ha jag har inte gjort så jättemycket. Var på kurs med Dirie i tisdags. Dirie gjorde en superbra vittringsapportering. De var typ andra gången vi provade de. Hon gör vissa moment från lydadsklass 3 nu väldigt bra. Känns bra inför framtiden.. Så nu ska vi bara försöka klara av 2:an. 
Viltspårade lite åxå i tisdags. Både Jonna o Dirie spårade riktigt bra =)Lilla Jonna me stora klöven =)

ÄlgjaktsPremiär..

Väckaren ringde 04.40 imorse. 05.00 begav jag mej till torpet för att möta upp jaktlaget. Traskade iväg ut i skogen 06.00. Började med att sitta på pass i ett par timmar med pappa. Där hände de inte mycket och vid halv nio tog vi oss tillbaka till torpet för att äta frukost. Sen gick vi ut i skogen igen.. Den här gången fick jag gå med Fredrik som gick med hund. En ganska oerfaren jämthund vid namn Isor. Det var väldigt intressant att få gå med och se hur Isor jobbade. Tyvärr blev de inga älgar skjutna den här gången heller.
Efter en liten fika till vid 13-tiden gick vi ut en sista gång.. Den här gången hade vi en annan hund, en gråhund som har varit med några år, Ante..
Han for iväg nån gång troligtvis efter en älg och vi trodde att vi skulle skjuta nån då men de blev inge av.. =(
Meningen med de hela var juh att Jonna skulle få spåra lite, gå från skottplats fram till älgen bara för att få prova på skarpa lägen..
Men de kommer en dag imorrn med.. Imorrn tänker jag vänta hemma i sängen tills dom ringer och säger att dom har skjutit =)
Jag är helt slut efter min dag i skogen. Kom hem igen vid 17-tiden. Har väl traskat i skogen sammanlagt ca 4 timmar.. Så nu ska jag hoppa i säng.
Det har dock varit en rolig och intressant dag!  :D


 Gamla bilder ja hittade i pappas dator =)

inredning av lägenheten!

Började dagen med en mycket trevlig ridtur tillsammans med (såklart) Livi och Dirie. Det var superfint väder och Dirie tyckte att det var väldigt skoj att vara med ut i skogen =) Hon hänger på bra trots att vi galopperar =)

Idag har Madde kommit tillbaka hit. Hon kom in på ett besök på salongen och färgade o klippte sej. Blev mycket fint =)
Sen åt vi tacos och gjorde om lite i min lägenhet. Jag har köpt nya gardiner, en matta och nya lampskärmar. Sen så har vi flyttat om lite tavlor och Madde flyttade om lite blommor och sånt. Blev mycket bra =)


Dirie hann precis upp i soffan.. Hon tycker mycket om min nya matta åxå =)Knäppte några fina bilder på Livi i hagen..
Den dagen jag blir så här.. snälla skjut mej!

http://www.youtube.com/watch?v=lsACbJMWm94&feature=PlayList&p=9B5743CFC0707B1B&playnext=1&playnext_from=PL&index=15


Dop

Idag har jag varit på mitt livs första dop. Lilla Heidi döptes =)
Hon är juh bara världens sötaste!! Tyvärr så hade jag inte med mej kameran.. kanske kan stjäla nån bild av therese sen :P hehehe..

I helgen är mamma o pappa och hälsar på mej. Jag har trevligt besök hela tiden. Madde har juh bott här hela veckan åxå. Hon kommer igen på månda och ska vara till onsda =)

Nu ska vi ta de lugnt me lite film och lite snacks.. Måste ladda inför imorrn. Då ska Jonna ut i spårskogen igen. Vi ska gå ett sista viltspårsprov =)

Favorit i repris


RSS 2.0