Saknar Livi...

I måndags åkte Livi till sin nya ägare i Skåne.. Igår efter 23 kom hon äntligen fram, pigg och nyfiken som hon alltid är. Det var en lång resa och det känns skönt att veta att hon kommit fram välbehållen.
Det går inte att beskriva hur svårt det var att skiljas från henne.. när transporten rullade in på gården fick jag panik.. Man tycker att man är har förberett sej länge och att man är beredd, men det var som att få en hård spark i magen!
De är så sjukt jobbigt att inte ha henne hemma, men trots det så har jag ingen ångest över beslutet. Det känns som att det blev helt rätt och även om jag kommer bryta ihop lite då och då ett tag framöver så vet jag att hon kommer få de liv alla hästar önskar sej...
De är dessutom nästan sommar därnere och dom släpper hästarna på bete om ett par veckor. Här hade hon fått vänta minst 1,5 månad. 
Dom väntar föl där också så då får hon hjälpa alla stona att passa dom. Hon kommer få ett jättebra liv och förhoppningsvis ett eget föl framöver. 
Jag får helt enkelt börja semestra i Skåne! 
Imani BIM-valp!!

Idag har Imani varit på sin första utställning.. Hon blev bästa tik och BIM-valp!!
Åhh va matte blir stolt! Hon skötte sej exemplariskt också.. Tyckte att domaren var en heltrevlig prick som var så snäll och klappa på henne! =)

Fina rosetter =)Botten is nådd...

Efter lång tid av diverse behandlingar och konstateranden från kunniga människor har jag tagit det fruktansvärda beslutet att sälja min rödhåriga skönhet - Livi.
Hon är helt enkelt för trasig i kroppen och kommer inte hålla för ridning på min tänkta nivå.
De är typ två veckor sen ja bestämde mej, men har inte kunnat förmå mej att skriva det än.. Det är nog de svåraste beslut jag tagit hittils och den dagen hon åker ifrån mej kommer jag förmodligen dö en stund...
Har dock hittat en köpare som verkar väldigt bra. Dom föder upp varmblod och gotlandruss. Dom har 9 ston som går tillsammans i stora hagar tillsammans med sina föl.
Jag tror att de är ett liv som Livi skulle trivas väldigt bra med då jag märkt att hon tycker att de är väldigt viktigt att ha en flock.. Hon är en mycket gladare häst nu sen hon fick kompisar i hagen..
Och om hon dessutom får en liten fölunge att ta hand om blir hon nog jättelycklig! Det vore väldigt kul om nåt föl lyckades ta sej ut på tävlingsbanorna så man får följa det också!
Enda negativa för mej är att stuteriet ligger i Osby, Skåne.. Så de blir långt att åka och hälsa på. Men bara hon får de bra så är jag nöjd med de!

       
helgmys!

I fredags kom mamma och pappa hit för att hälsa på oss i helgen. Med sej hade dom Vicky, Dolly och Naomi. Det har varit full fart hela helgen. Dolly och Imani har busat så det flygit tänder.. haha.. skönt att dom börjar lossna, dom är ju så himla vassa!!
Lördan började vi med lite shopping. Jag hittade en jacka på utförsäljning för 499:-, hade kostat 1799:-. Ganska ok. Sen shoppa jag loss på gina tricot också. Trevligt me lite nya kläder!
På kvällen åkte vi till 5 Knop och åt midda. En helt fantatisk italiensk middag! Vi åt en avsmakningsmeny. Förrätt med bla parmaskinka, parmesanost och bröd med svart tryffel. Mellanrätt med en tryffelrisotto och en oxfilepasta. Varmrätten var ryggbiff och lammracks. Det köttet var så gott så det går inte att beskriva med ord! Till efterrätt fick vi en pannacotta med citron. *mums*
Efter middan åkte vi till stallet och släppte in hästarna och sen landa vi i soffan och såg på millenium.
Idag har det varit jättefint väder så efter mamma och pappa åkte hem tog jag mej en ridtur med Livi.

Ja nu är familjen fulltalig igen. Trodde nästan att fru Swahn hade skickat hit en annan hund och behållit Naomi hos sej. Men efter en lite rakning på nosen såg jag att det var Naomi som kommit hem. Hon såg typ ut som en Bichon Frisé.
Jag har klippt lilla Dolly idag också. Såå söt blev hon! En gladare hund än Dolly går nog inte att hitta! haha.. hon är riktigt charmig! Hon har fått mycke av Dirie.


Så här trött blir man av allt bus.. =)


Imani


Dolly
Sol!

Äntligen har solen hittat till Umeå också! De är så himla skönt ute nu!
Åkte till stallet imorse och pysslade lite med min lilla häst. Sen tog jag hundarna och gick ner på åkrarna så dom fick leka lite!

Imani ser smått galen ut!


Vår fina leriga parkering börjar nu smälta fram, vilket Jonna tycker är jätteäckligt.
Hon går väääldigt brett med benen.. man blir ju så smutsig...!


Imani har fått sina första toffsar.. håret börjar bli så långt nu så då måste man sätta upp de lite!
Mobilshopping..

Har ju kommit på den brilljanta iden att jag vill ha en ny mobiltelefon. Varför?.. ja säg de..
Hade iaf funderat på en iphone, men nu har jag ångrat mej. Har pratat med flera kunniga personer och alla rekommenderar mej att köpa en android-telefon. De är de som kommer gälla framöver låter det som. Eftersom det finns tusentals applikationer man kan ladda hem, det mesta om inte allt, gratis, så är dom himla bra. Man bestämmer själv hur menyn ska se ut och de kommer hela tiden nya apps som man kan ladda ner. Låter också som att android-telefonerna är mycket snabbare än andra.
Jag åkte till Mediamarkt idag för att pilla lite på telefonerna. Hade som innan jag åkte hittat min blivande leksak, en Samsung Omnia 2.
Den verkade ju himla bra, de är inte en android utan den har windows som operativsystem.. med office.. verka bra tyckte ja..
Men efter jag pillat ett tag på den kom de en trevlig kille och hjälpte mej. Han tyckte absolut att de var android som gällde. Så han visade mej Sony Ericssons nya telefon.. xperia x10.. Japp då var jag såld.. en sån får det bli =)
Väldigt bra kamera dessutom =)
           

RSS 2.0