Bra slut på helgen och Loobo-cupen!

Idag förbättrade vi gårdagens resultat ordentlig. Dirie vann lydnadsklass 2 med 181 poäng!! =D Matte blev väldigt glad, för första pris var en 15 kg säck foder och ett års försäkring hos Folksam.
Team Domestic visade även vart skåpet ska stå på lagtävlingen idag och tog hem segern!
Det var många Domestic-hundar på pallen idag i alla lydnadsklasser med lite blandade resultat. En som de gick väldigt bra för var Jonnas brorsa Jojje som blev 3:a i Lkl 1 med 165 p och tog sitt första 1:a pris. Grattis!! =D

Nu ska vi bara njuta ikväll av en riktigt bra helg och börja planera träningen inför lydnadsklass 3!Dirie LPII

Dirie tog sitt sista 1:a pris i lydnadsklass 2 idag!! =)
Slutade som tvåa på pallen dessutom. Poängen var dock inget att skryta med, men hon kom iaf över 160p och de är det som räknas!
Det var Helena ska tävlade med Dirie eftersom jag jobbade. Kul att hon funkar bra även med en annan förare =)
Vi hade även ett lag idag och med de kom vi tvåa =) Blev tydligen slagna av ett gäng vallhundar.. Men de ska vi ändra på imorrn!
Då ska ja även försöka höja poängen med Dirie. Nu när man bara kan gå in på plan med ett stort lugn och ingen press!Team Domestic in the spotlight

Idag har de varit utställning i Vännäs. Jag och Imani var bara publik och fotograf. Fyyyyy va sugen jag blir på att ställa ut nu!! Längtar tills Imani blir 9 månader! Vi kanske måste åka på nån utställning och ställa i valpklass innan och stilla begäret lite!
Det gick ganska bra för vår kära kennel Domestic idag.. Lelle blev BIR (toy), Zeo 2 bästa hane, Trillian BIM & Cert, Freja 4 bästa tik.. Imanis bror var med i valpklass också, blev tvåa där och var duktig! Sen var de några fler också, men jag har lite dålig koll på deras resultat..


Dino ( Imanis bror)


Ian ( Jonnas son)


Lelle i BIR:et


Snygg-Zeo..


..In action


Imani myser hos barnvakten Therese


Nästa helg tänkte Team Domestic brilljera på lydnadplan på Loobo-cupen. Vi får se hur det går med de.. :PRSS 2.0