lilla brukspudeln

Jag har nog fått en riktig brukspudel.. igår bar Imani metallapporten ett varv runt vardagsrummet!!
Vi har lite smått börjat öva överlämning av saker. För några dagar sen hitta hon en pinne på gården som Jonna burit dit. Hon tog upp den o när jag ropa kom hon med den och bytte den mot en godis. Det har hon gjort flera gånger nu. Måste börja öva med roliga leksaker och sånt också så vi inte får problem med de sen..
Hon drar sej inte för mycket. När jag tappar saker i golvet som slamrar som tusan springer hon dit och kollar vad de var, hon blir inte rädd o springer åt andra hållet.. Hon är verkligen speciell!
Det ska bli väldigt intressant att se henne på mentalbeskrivningen.
Utställningsträningen går framåt också. Hon har lärt sej att ställa sej framför mej och stå still. Hon springer ganska fint i kopplet stundvis också.
Det kan nog gå bra på utställningen!


Matte var inte snabb nog fram med kameran när hon bar metallapporten...Hon tyckte att Naomis korg var väldigt bra =)


Naomi har bott hos Susanne några veckor nu. Det låter som att hon lever livet! 100% uppmärksamhet.. Det behöver Naomi! Även om vi börjar sakna henne här hemma så vet jag att hon stormtrivs hos Susanne. Så bra att hon inte alls vill lämna huset, inte ens för en kort promenad! Susanne måste koppla henne för att få henne från gården. Haha!en liten uppdatering..

oj va tiden springer iväg..
Imani växer så det knakar.. Var med Dirie till veterinären idag och då passade jag på att väga Imani.. 10 kg väger hon nu!!! För en och en halv vecka sedan var vi där och vaccinerade och då vägde hon 8,5 kg.. helt otroligt! Hon är en riktigt social och tuff liten tjej. När vi kom in till veterinären förra gången sprang hon direkt fram till en stor shäfer som låg där på golvet. Det var en snäll herre som låg där och lät Imani hälsa. Sen träffade hon en whippet som hon blev väldigt kär i. Imani hälsade på allt och alla och tyckte att det var himla spännande att vara där. Det var lika spännande idag trots att hon fick en spruta förra gången.
Samma sak när vi var på Loboo förra veckan.. då gick hon rakt in och började undersöka allt som fanns i butiken. Sen fick hon godis av en snäll tjej som jobbade där =)

Hon har även blivit väldigt duktig med rumsrenheten.. de händer väldigt sällan olyckor inne nu.. Hon sover i sängen varje natt.. på morgonen vaknar jag av att nån gnager mej i fingrarna =)
Jag har anmält henne till första utställningen.. den 24 april är det dags.. De ska bli väldigt kul och se hur det går.. Hennes bror ska också vara med på utställningen =)

Dirie var ju som sagt på besök hon veterinären. Jag ville kolla upp hennes öron som alltid krånglat lite.. Men idag var dom väldigt fina tyckte veterinären och hon tyckte absolut inte att det behövde behandlas.. så nu kan jag slappna av och släppa det iaf.. en sak ut världen!

Jag och Livi har kommit igång bra med hoppträning. Vi har fått hoppa in i en grupp 3 veckor irad nu. Det går bättre och bättre så de är väldigt kul! Livi känns frisk och fräsch efter alla hältor i höstas så jag hoppas de håller i sej nu.. hon verkar trivas väldigt bra i nya stallet iaf! Busar, äter och mår gott =)

Slutligen måste jag gratulera Diries bror Zeo som igår var i Norge på utställning och blev internationell och nordisk utställningschampion! Grattis också till Lelle som blev nordisk champion!Lilla sötnosen!


Maskerad

Igår var jag på maskeradfest som min arbetskompis Lisa och två till anordnat. Temat var kända par med fri tolkning. Alla var väldigt fint klädda och ingen hade lyckats välja samma klädsel!
De började med fördrink och mingel och sedan blev de middag. Jättegod mat var det och efter middan blev de lite tipsrunda och knep och knåp innan efterrätten som var en fantastisk kladdkaka!
Sen skakade vi våra lurviga på dansgolvet en stund innan det blev dags för mej att dra mej hemåt. Lilla Imani vill ju helst inte vara ensam så länge så jag fick vara en partypooper..   =(

Men jag är desto piggare idag. Har rakat lite nosar, klippt klor och rensat öron. Nu sitter jag och väntar på en liten dvärgpudel som jag ska hjälpa till att klippa ner. 
Ikväll ska jag och Livi på hoppträning. Det ska bli himla kul.. hoppas jag..
 


Värdparet som Shrek och Fiona


Jag, Carin och Sara som Tant Grön, Tant Brun & Tant Gredelin

Mer bilder på fler fina deltagare finns i galleriet!


Imani

Igår åkte jag och hälsade på Helena. Hon klippte Imani och sen fotade vi henne så hon kunde få en egen sida på Domestics hemsida!
Imani blev så himla fin. En riktig liten karamell!
En annan liten karamell är ju lilla Heidi. Hon är bara för söt!! =)

Fler bilder finns i galleriet =)


Snöyra & valpbus

I helgen har jag och vovvarna varit i Sollefteå. Där blev de fullt hus. Dolly blev väldigt glad när hon fick träffa mamma och syster. Hon är ofta väldigt glad....  =)
Dolly och Imani har busat som tusan i snön och sen sovit som stockar i flera timmar!
Jag passade även på att umgås med mina kära vänner Malin, Felizia och Elin och så hade jag sån tur att Maria kom hem så vi hann ses en liten sväng också =)
I lördags var vi barnvakt till Jonna och My. Ytterligare två små busfrön! Dom är för söta alltså!

Nu i veckan är Madde inneboende. Trevligt med sällskap.
Det fortsätter att snöa.. helt otroligt.. idag har jag trotsat stormen och varit ute på en härlig ridtur med Livi! Igår fick Dirie följa med på ridtur också.

Bilder på busfröna finns i galleriet!

RSS 2.0