Nästan full pott i Norge!

Det blev bra utdelning på utställningen i Harstad. Tre av fyra hundar fick det vi åkte dit för! =)
Imani blev 2:a bästa tik med Cacib, Lelle blev BIR med Cacib, Ian blev BIM med Cert och Cacib & Eddie blev 3:a bästa hane.IanImani

Det var väldigt skumt ljus i hallen där vi var så bilderna blev lite konstiga..


De är väldigt fint i Norge!

Hemresan blev mindre rolig. När vi kommit ca en timme från Narvik, strax nedanför Riksgränsen så stannar tåget mitt ute i ingenstans. Efter en stund får vi veta att vi sitter fast pga att det ät massa snö på spåret. Dom inväntade nåt hjälplok som skulle ta loss oss. 4 timmar och 15 min senare börjar vi rulla igen. De är så underbart med tåg!
Men nu är vi äntligen hemma igen. Nu ska jag försöka friskna till och njuta av helgens framgångar! =)Laddar för Harstad, Norge

Igår var de hundbad och klippning som gällde hela kvällen. Nu är Imani redo för helgens utställning i Harstad.
Idag ligger vi bara i soffan och laddar. Jag är lite hängig idag, hoppas det går över tills imorrn när man ska kliva på tåget typ 06.45 och sen sitta där hela dagen.
Utställningen är på sönda.. så håll tummarna då!
Lilla Imani var ju tvungen att börja löpa så lagomt till denna helg så det blir spännande att åka tåg och bo på hotell med några hanhundar. =/


Lydnadsträning.. årets första!

Idag har det varit en riktig tränar-dag! Efter jobbet åkte jag till Nydala och mötte upp Jenny för att åka skidor. Hon fick testa att köra lite drag. Hon fick ta Dirie och så åkte jag med Imani. Kul att köra med båda hundarna samtidigt! Gick ju hur bra som helst! Eftersom Imani inte får dra så mycke än, så åkte vi bara så 2 km och sen tog jag Dirie och Imani fick vara lös. 6 km totalt blev det.. Underbart!!

Sen var det bara hem och laga middag. Hade tänkt laga baconlindade sparrisar med kycklingfilé ock klyftpotatis.. Har ju längtat hur länge som helst efter att äta min sparrisar och nu när jag tog fram dom så var dom dåliga.. =( fick bli baconlindade kycklingfiléer istället, och det blev nog så bra!
Efter middan drog jag och dogsen till Biltemas parkering för lite lydnadsträning. Vi blev 7 st på träningen idag! =) Dirie skötte sej exemplariskt! Vi har inte tränat sen i november och ändå satt allt.. tom bättre än när vi slutade! Dirie var nååågot taggad! Nu kommer motivationen för lydnadsträningen krypandes tillbaka också!
Imani var mest fläng som vanligt, men vi kunde träna lite småmoment iaf, som hon var väldigt duktig på och Jonna fick mest brilljera ;)
Jonna är för övrigt med i Hundsport´s nyaste nummer, kolla in det!
Dirie på lydnadstävling i Nordmaling 2009. Underbar bild tagen av Anders Lundmark! =)


Norrsken!

Igårkväll när jag skulle ut och kvällsrasta hundarna såg jag att de var norrsken. De är ju så himla häftigt!
Lyckades knäppa lite kort.. blev inga superbra bilder, men bilder iaf =)
Ja som sagt, inte helt lätt att få bra skärpa i bilderna..


Jag badade och klippte Imani igår.. hon börjar sakta men säkert ta form i sin nya frisyr =) Hon är så himla söt! Vi jobbar för fullt med lite muskelbyggnad och sätta hull. Går framåt iaf! Skidåkningen gör sitt!
Det går väldigt mycket framåt med den med! Dirie drar riktigt, riktigt bra nu när hon är på hugget! Hon har haft någon dag när hon inte riktigt varit peppad.. men så är de väl. En annan är ju inte alltid peppad på träning heller. Har börjat testa lite med Imani också. Hon får dra bara korta bitar. Hon är också väldigt duktig! Hon verkar vara ett riktigt dragämne! =)RSS 2.0