Grattis Dolly!

Igår tog Dolly och pappa det sista 1:a priset i öppenklass i viltspår och kan nu titulera sej Svensk Viltpårchampion! =)
Woohooo! =D


(bilderna blev lite oskarpa....)
image description


image description
Nåmnåm.. klöven är kul!!

image description
Domaren grattar Dolly =)Kärt återseende

I helgen har jag varit i Umeå och hälsat på några av mina kära vänner =)
I fredags hade Hårizont en fantastisk hårshow. Dom hade gjort såå fina modeller och en jättebra visning!
Det blev middag och lite samkväm hos Maria innan och sen sammanstrålade vi med Sara, Ida och Caroline och gick på visningen och efter gick vi ett gäng på Invito och umgicks.

Resten av helgen tillbringade jag med Carin. Vi hade en riktig mysdag på lördagen med långfrukost, litet besök på stan, god middag och efter den lite spa-kväll med bastu och sen avslutade vi med en film och hemmagjord daimglass =) Igår åt vi också frukost länge innan det var dags att bege sej hemåt. Måste ju säga att det kändes väldigt konstigt att åka neröver när man ska hem. Brukar ju som vara tvärtom :P Tur att Ume bara ligger en liiiten bit bort så jag kan åka dit ofta!

Pappa och Dolly har varit duktiga i helgen igen och tagit ett till 1:a pris i viltspår. Bara ett kvar nu till championatet =) Dolly har även fått spåra en riktig älg som sprang iväg en bit efter den blivit skjuten. Det var inga svårigheter, men hon blev lite förvånad när hon kom fram till en hel älg och inte bara en klöv =)


Glad Dolly med klöven

 
Bilder från Hårizont´s ShowUtställning Sundsvall

Igår var vi på utställning i Sundsvall. Imani placerade sej som 3:a bästa tik och Dino blev 4:a bästa hane! =) Dom resultaten får man vara nöjd med tycker jag! =)
Det var bara vi från Domestic-gänget som ställde ut igår.
Brukstävling & flytt

Igår var det en rolig och händelserik dag!
Började dagen med att jag och Maria åkte ut i skogen för att tävla bruks, appell spår. Vi fick börja med spårdelen. Dirie spårade väldigt bra och fick full poäng av båda domarna, 10p. När det var dags för lydnadsdelen var jag så nervös så jag trodde aldrig att de kunde sluta bra! Men det gjorde det! Vi vann klassen med 257,5 p och blev uppflyttad till lägre klass! :D
Maria och Dino som debuterade i brukset var också jätteduktiga och blev godkända!

Efter tävlingen var de dags för flytt. Jag är numera Sollefteåbo och sambo :) de känns väldigt bra! Synd bara att Andreas jobbar eftermiddag den här veckan så vi hinner inte ses så mycket. Jag har dock ganska många måste-göra-saker så jag kan nog fördriva tiden!
Idag har jag klippt Jonna och sen i veckan ska jag ta tag i Diries päls.RSS 2.0