Vindelälvsdraget

Jag ska äntligen få göra det! Jag har drömt om detta i ett år nu, sedan jag började köra drag med Dirie. Jag ska åka Vindelälvsdraget! Till att börja med bara en sträcka, men de känns roligt att bara få vara med och uppleva hela grejen och dessutom kanske de räcker med en sträcka som premiär. Men man vet aldrig, de kan bli fler sträckor i slutändan också!
Mer om draget: Vindelälvsdraget


Dagens träning. Jonna tyckte att de var väldigt kul!

Nu är de bara att ligga i hårtträning sista månaden! Draget går 15-18 mars.

Var på möte ikväll med laget och då prata vi lite om John Suter som har tävlat med ett pudelspann och när ja kom hem hade jag fått en länk av Therese om han. Han har startat i 280 tävlingar med sitt pudelspann. Bla har han åkt Iditarod Trail Sled Dog Race, ca 170 mil långt. Imponerande faktiskt!


Idag fyller Jonna veteran! 8 år!
Grattis på födelsedagen min älskade lilla tjej! <3

Skafferiet

Nu börjar det ta sej med skafferiet. Utsidan är så gott som klar så när som på lite färg på dörrkarmen och nån list. Det blir sååå fint och väldans stort! Men ska de va, så ska de va tycker jag! Förvaringsutrymmen kan man aldrig få för mycket av! =)

Så här började det...

                  

och det nästan färdiga skafferiet

         

Nu ska jag pynta det lite tänkte jag med en fin liten skylt

         

och en griffeltavla

        

kommer bli himla bra tror jag =)

Lite pics

Eftersom jag är så dålig på att skriva nåt för tillfället i den här bloggen så lägger ja in lite härliga vinterbilder iaf =)
De är mycket nu med skola, skidåkning och fix här hemma. Håller på att bygga ett skafferi för tillfället. Eller jag kanske inte gör så mycket förutom att serva med fika och mat till grabbarna. Andreas har en väldigt snäll vän som är här och hjälper till! =)
Sen har jag även blivit webmaster för Pudelklubbens norra avdelning så det tar sin tid det med.


I skidspåret

En frostig Imani efter skidåkningen


Dirie efter en ganska snöig skidtur =)När vi inte åker skidor så åker vi lite spark och då får Jonna följa med i cykelkorgen =)


RSS 2.0