OS-Guld!!!!

Vilka grymma längdkillar vi har!! Man bara ryser när Hellner åker in på upploppet!! Vilket OS svenskarna gör! 
Nu är de bara att hålla tummarna för Anja i andra åket i storslalom!
ja.. vad ska man hitta på när OS är slut..
man har ju visserligen några hundar att pyssla med.. hoppas de blir lite varmare väder snart så man kan gå ut utan att frysa fast!
I helgen ska vi alla åka hem till Sollefteå. Imani ska få busa med syster Dolly =) Dirie lär nog lägga sej i också. Ska bli kul o se hur stor hon blivit. Imani har växt massor iaf och hon och Dirie har väldigt roligt ihop!

            


            

Igår blev Dirie moster. Syster Meya blev mamma till ett gäng små svarta troll =)

                      
             LP LPII SEVCh NordUCh Domestic Dark Descent From A Dream "Meya"
             på pudelnationalen 2008
             (Bild lånad från http://domestictherese.blogspot.com/


Duktiga Djur!!!

                 

Idag har jag och Livi varit på klubbtävling på Surf. Vi hoppade en klass 50 cm clear round och en klass 70 cm.'
Vi var felfri på 50 cm och fick då vår första rosett =)
I 70 cm-klassen blev vi felfri på grundomgången men fick sen ett nerslag på omhoppningen. Men jag är jättenöjd med vår insats! De är ju vår första riktiga tävling om man inte räknar träningstävlingen vi var med på i augusti.
Hon är så duktig min lilla poa!
Hon blev av med lite päls igår också.. hon var inte överförtjust i att bli klippt så de blev bara en halsklippning. Hade tänkt skala hela henne men de får bli nästa år!

Igår var jag på pudelklubben norra avd´s årsmöte. Då var de bla prisutdelningar för att duktiga pudlar som tävlat under året.
Jag fick mitt och Jonna´s pris för både Norrlands och Sveriges vinstrikaste viltspårspudel! Det är så himla kul att hon vann den listan!!
Sen kom Dirie tvåa på lydnadslistan. Vi var hack i häl på ettan men de räckte inte ända fram.. men en andraplats är hyffsat endå =)
Det var även flera andra från Domestic som varit duktiga, Geisha vann utställningslistan och Zeo tvåa, Meya vann Domestic´s vandringspris till årets allroundpudel, Lelle vann SAR-listan bla...                  
                 Jonna har hittat en vääldigt bra pinne.. =)


Helgen..

I helgen har det varit fullt upp. Bara att få hem Imani var ju mycket i sej. Men hon är en sån duktig valp!! Väldigt busig, men duktig =)
I fredags kom Denise, Wille och Zeo hit. De blev en lugn och skön hemmakväll med god mat och Sex and the city.
I lördags var vi på stan en sväng och sen åkte vi ut till Therese och blev bjudna på semlor.. *mums*! Sen blev de en snabbvisit till Helena med. Imani fick leka lite med syskonen =) Hon var så snäll hela dagen. Låg och sov i framsätet i bilen när vi var på stan =)
Det blev en lugn lördagkväll med med lite besök av Maria.

Idag har jag och Livi varit med på hoppträning på surf för Anna Spencer. Det är bland de roligaste jag gjort på länge!! Livi var helt otroligt duktig och Anna sa väldigt mycket fina och positiva saker om Livi. Livi är så positiv och älskar verkligen att hoppa! Försöker hela tiden och hoppar även om hon kommer helt fel.. Hon behöver mest stärkas nu, särskilt i galoppen. Så de ska vi jobba på till nästa gång.


(foto: Therese Häggmark)


Tre galna storpudlar!
Välkommen hem Dirie & Imani

Nu har de äntligen gått 8 veckor och Dirie fick äntligen följa med hem efter jag varit hos Helena.. Varje gång jag varit där har hon stått vid dörren och sett så bedjande ut och blivit lika besviken varje gång hon inte fick följa med. Så nu äntligen fick hon följa!!
Hon fick även ta med sej en av sina puppisar hem =) Lilla Imani. Hon är ett riktigt litet busfrö. Svansen går på henne hela tiden och hon vill gärna vara med överallt. Sååå söt!!!
Och hon är en riktigt duktig liten valp. Hon sov hela natten, vakna inte och behövde gå ut förrän kvart i 7 imorse =)


Söt!!


Flytt med Livi

Igår var de dags för Livi att flytta till nya stallet. Jag gick hem lite tidigare från jobbet och åkte till Sandra för att hämta hennes transport som jag skulle låna.. Det gick inte så bra, handbromsen hade frusit och vi tog oss inte ifrån parkeringen ens. Det var bara att åka och hyra en finka istället. Efter många om och men och bilturer fram och tillbaka genom stan så kom vi till slut till stallet och hämtade Livi. Som tur är så han man ju en snäll häst. Hon var väldigt snäll och lasta och när vi kom fram till nya stallet så fann hon sej direkt.
Idag fick hon gå ut i hagen med sin nya kompis Dwight. Det verkar ha gått jättebra. Livi gillar de nya höet =)
Idag har vi varit på surf och på sadelprovning. Min sadel passade väldigt bra, behövdes bara plockas ut lite stoppning på mitten. Så de skulle Sonja fixa tills imorrn. Hon tog sadeln och jag fick rida barbacka hem. Bra träning!!
Nu ska ja plåstra om Naomis lilla tass. Hon har ju lyckats bryta av en klo och de blev lite infekterat. Men jag smörjde med lite penicillinsalva och nu ser de mycket bättre ut bara efter två dagar. På torsdag ska vi till veterinären så han ska få titta om de är mer klo som behöver dras ut.. De är inte lätt att vara Naomi!Men hon är väldigt söt =)                          (foto: Therese Häggmark)
RSS 2.0