Vi hade iaf tur med vädret...

Ja det gick ju inte som jag hoppats i Vasa, varken för Imani eller Dino. Imani var väldigt spänd när vi skulle in i ringen och kröp ihop, vilket gjorde att hennes front inte fick komma till sin rätt och då tyckte domaren att hon hade för lite front. Som tröst vann hon iaf sin klass och fick slå tiken som knep Finsk juniorvinnar-titeln av Imani.
Det gick över förväntan för mej och Maria att köra dom 170 milen fram och tillbaka till Vasa. Trevligt sällskap gör ju allt! Blev ett litet besök på Ikea och Haglöfs outlet. Slog till på en härlig fleecetröja =)

Idag har jag tagit tag i Diries päls. Var dags för vårfrisyr nu! Nu är hon så fin =)

It´s alive!

Ja jag är dålig på att uppdatera.. tiden springer ju bara iväg..
Var i Sollefteå hela förra helgen, ända till onsdag tom. Hade en mycket trevlig helg med lite middag, bowling, grillning och trevligt sällskap =)
Den här helgen har inte varit sämre den. Finbesök, skotertävling i Älvsbyn. Gjorde en snabbvisit hos Denise och Andreas i Pite. Blev bjuden på kladdkaka =) *mums*.
Idag var det ju dock gråare än grått.. ska ge mej ut på en liten promenad med dogsen. Sen måste jag nog ta tag i Imanis päls en sväng innan jobbet. Måste ju förbereda inför helgens utställning i Vasa.
Jag och Maria ska köra runt hela vägen eftersom färjan inte funkar så himla bra.. Men med lite trevligt sällskap går väl det mesta =)
Ska bli kul att se hur det går för syskonen bus. Dino ska ju debutera utomlands =)
Snyggingen DinoRSS 2.0