Utställningshelg!

I helgen har det varit utställning för hela slanten. Igår var vi på pudel-special i Skellefteå och idag har vi varit i Piteå.
Imani har skött sej väldigt bra i helgen och kom hem med väldigt fina resultat. Hade ju kunnat gå bättre, men jag får påminna mej själv om att hon bara är en liten barnrumpa. Igår blev hon iaf 3:a Bästa Tik och idag fick hon CK, men blev oplacerad. Hon var dock den som blev tackad sist innan hon började placera dom andra så jag tänker att hon kom 5:a =) Hon fick en jättefin kritik!


Övriga Domesticresultat:
Lördag: "Casper" Domestic Dark Dirty Driller - BIR, Cert, BIS 2.
             "Iza" Fiona - BIM, Cert, Champion
            
Söndag: Casper - 4:a BH
             Iza - 3:a BT
             "Ian" Domestic Silver Midian - 4:a BH
             "Wille" Domestic Dar Dare To Defy - CK oplacerad

Vi firade alla gårdagens framgångar med marängswiss och Kreolsk gryta hos Denise. *mums*
Imorse var de nära att de inte blev någon utställning alls.. bilnyckeln kom visst bort. Vi gick omkring och letade den i över en halvtimma innan vi hittade den under bagagemattan. Lite lätt stressade kom vi iaf i tid till utställningen som tur var!

Nu har jag precis varit ute på en cykeltur med hundarna. Nu blir det hårdträning så Imani bygger lite muskler och så måste vi träna på att springa i ringen. Sen blir hon farlig! :PImani posar med CK rosetten, den matchade så fint till hennes snoddar och öronpapper =)


Heidi tränar inför "Barn med hund" =)
Hon var även ut på en promenad med Dirie (som hon trodde var Zelda) och sen vattnade hon alla hundarna. Hon är en väldigt duktig gullunge!! =)
En liten uppdatering..

Jag har varit så dålig på att skriva i bloggen nu ett tag. Det har varit fullt upp några veckor nu.
Har varit i Sollefteå tre helger i rad nu. Började med påsken. Vi hade helt underbart väder i Sollefteå över påsken. Det var soligt och närmare 20 grader varmt. Blev en del grillning, lite utgång och umgänge =) På måndagen åkte vi till älven och hade lite picknick =)Hundarna passade på att bada lite på picknicken...

Käraste Maria var hemma också =D


Efter påsk blev det bara hem till Umeå och vända igen nästan. Åkte tillbaka till Solle på torsdageftermidda för att begrava farmor på fredagen. De var en mindre rolig anledning till att åka dit, men jag fick iaf träffa många släktingar som jag inte träffat på många år. Inget ont som inte för något gott med sej.. brukar det ju heta... 
Valborg blev en lugn grillkväll hos Malin med gänget.
Nu i helgen var det dags för klassåterträff med 9:an. Vi träffades först några tjejer hos Anna, satt och surra minnen och om vad alla gjort och gör. Sen gick vi ner till Appelbergs när det var dags för middag. Där träffade man några fler från klassen. Vi var bara ca 15 st från vår klass vilket var lite tråkigt, men vi var ändå flest av alla. Det var liiite lite folk som kom tycker jag, men det blev iaf en väldigt trevlig kväll =)


 
Jag och Felizia innan återträffen..


Igår åkte jag och Andreas till Sundsvall. De blev en snabbshopping i Birsta och lite mat, sen åkte vi och hälsade på hans syster och hennes familj. Efter det blev det ett besök hos Andreas brorsa och hans familj. En mycket trevlig dag =)
Nu är jag tillbaka i Umeå igen. Blev lite hängig imorse, men det går snart över. Nu är de bara att ladda för nästa helg. Då är det dags för Wella Showboat igen. Vi ska alltså på kryssning med jobbet, Jiiihaaaa! =)


Thing!


RSS 2.0