Lydnadsträning på ön..

Har varit på bruks idag med några kompisar och tränat lydnad. Dom är så duktiga mina vovvar.. Jonna tycker verkligen att de är superkul att vara där. Hon börjar pipa när man parkerar bilen.
Vi har hårdtränat fjärrdirigeringen idag. De går framåt men inte så fort.. Appoteringen samma sak.. hon lyfter upp den men bär den inte.. Men hon rullar den emot mej så hon har nog fattat att hon ska komma me den iaf =)
Vi la en platsliggning åxå me 4 hundar.. Dom fick ligga tre minuter. Jag stod gömd.. Jonna låg helt lungt o fint =)

Dirie var som vanligt väldigt glad o taggad. Anna dirigerade ettan för mej och sen fick Dirie springa o leka med sin leksak ett tag. Sen försökte ja o Anna få Dirie att komma tillbaka med leksaken genom att byta den mot en annan leksak eller kattmat.. De gick ganska bra efter ett tag. Sen provade vi med apportbocken (som hon har dragit med förut).. Hon kom tillbaka me den varje gång.. Nu börjar det ta sej! Hon är snart klar för tvåan åxå =) Diries fjärrdirigering är juh klockren. Rutan satte hon bra idag åxå =D

Har även varit ute på en liten ridtur med Livi idag. Hon var väldigt pigg idag. Tyckte att de var kul att få komma ut i skogen o springa =)

Kommentarer
Postat av: Therese Meya & Alina

Ser bra ut inför fredag! :)

2009-06-03 @ 09:16:56
URL: http://thereseonline.zoomin.se/
Postat av: Brallan

Roligt att de går så bra :) Hoppas de går super på fredag! Ja, vovvarna blev så söta, sköön frippa är de iaf. Jonna ser välldans söt ut i frillan också, såg korten i nått tidigare inlägg :) Hmm...nu har vi ju surrats vid här nyligen, men hoppas allt är bra så hörs å ses vi snart!! Puss puss

2009-06-04 @ 01:01:14
URL: http://malinstenbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0