bättre sent än aldrig..

Tiden bara springer iväg.. det har varit halvdåligt med bloggande på slutet.
Sista tiden har jag sysslat en hel del med att få hemsidan klar.. Den är juh uppe nu men de finns fortfarande saker att göra.
Annars har det varit en del hundträning och ridning.
I veckan hade vi sista träffen på tävlingslydnadskursen och de var då dags för en lite tävling.. Dirie och jag tävlade 3:an. Det gick helt otroligt bra. Hon gjorde alla moment, men hon flyttade sej för långt fram på fjärrdirigeringen så vi fick en nolla på de och hon klev upp på sittande i grupp. Annars skötte hon sej väldigt bra! Hon hade väldigt fin kontakt med mej hela tiden =)

Jag och Livi har haft en jobbig vecka. Hon är inte riktigt sej själv just nu. Lite hetsig och så.. hoppas de ger med sej snart.. På onsdag ska vi rida lektion för en tjej som heter Pernilla. Tanken var att hon skulle hjälpa oss med hoppningen men vi kanske får börja med att få till hetsigheten och galoppen till att börja med. Vi får se hur det går.. Maria Öhman, min equiterapeut var och kollade på Livi i tisdags och hon tyckte att hon aldrig varit så bra som nu. Hon har fortfarande vissa spända muskler men de ska ja försöka massera själv. Så de känns juh skönt att veta att hon är ok i ryggen iaf =)

Igår var jag och alla vovvar ute på promenad med Johanna och hennes mamma. Johanna hade med sin lilla 4 månader gamla dvärgpinscher Mio och hennes mamma har en 3 månader gammal dalmartiner. Vi var ute och gick i skoger och Dirie tyckte att de var väldigt skojigt!
Dirie har äntligen slutat löpa. Hon har juh varit och träffat sin fästman Hugo och nu hoppas vi på att kommer små valpar om två månader!!

Kommentarer
Postat av: Therese & Co

Ni har gjort ett fint jobb med hemsidan! Grattis!

Håller tummarna för puppisar! =)

2009-10-19 @ 17:12:14
URL: http://domestictherese.blogspot.com
Postat av: Fille

Neeee, de är långt kvar till färdigt kök. Kanske till jul.. typ! Är så less! Har knappt väggar där inne. Hehe! Puss

2009-10-19 @ 23:49:50
URL: http://feliziaaslund.bloggagratis.se
Postat av: Brallan

Va fin hemsidan blev! Kalasbra =D Valpar hoppas vi på allihopa allihopa allihooopa, rajjdidajjdidaaa!!

2009-10-20 @ 16:30:11
URL: http://malinstenbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0