Lydnadstävling & Spårframgångar

De har blivit långt mellan uppdateringarna nu sista tiden.. måste bättra mej!
Igår var jag och Dirie på lydnadstävling i Nordmaling. Det var vår fjärde start i trean. Vi har sen senaste tävlingen tränat massa kontakt. Har kommit fram till att de är ett av våra problem på tävling. Dirie flänger iväg och har sej mellan momenten och så. Så igår var planen att bara koncentrera sej på förflyttningarna mellan momenten. det gick ganska bra, Dirie hade väldigt fin kontakt för de mesta. Vi lyckades ta poäng på alla moment, men de räckte inte till ett 1:a pris. Dirie var lite olyhörd på rutan och slarvade lite vid hopp-apport(hon hade lite för roligt). Sen var domaren vääldigt snål på poängen på fjärren också.

Idag har jag och Frida varit ute och spårat. Jag har anmält mej och Dirie till vår första brukstävling. Vi ska starta appell-spår 18 sept. Vi har bara spårat några gånger i sommar och ganska nyss börjat lägga till pinnar i spåret. Dirie har tidigare markerat pinnarna, men inte plockat upp dom. Idag kom stora genombrottet och Dirie plockade upp dom två sista pinnarna i spåret!! Hurra! Nu är de bara att köra på och hårdträna.

Även Imani och Jonna fick varsitt personspår. Jonna spårar de som vilket viltspår som helst. Hon är så cool min Jonna!
Imani fick ett bäbisspår på 30 meter med en pinne på mitten. Hon jobbar väldigt bra. Hon har fattat att man ska använda nosen och hon följer spåret bra. Markerade pinnen lite smått också! Hon blir nog en spårstjärna!
Jonna spårar...Kommentarer
Postat av: Therese & Co

Härligt jobbat!

2010-08-24 @ 12:22:49
URL: http://domestictherese.blogspot.com/
Postat av: Brallan

Ni är duktiga minsann :D

2010-08-24 @ 17:38:17
URL: http://malinstenbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0