Kurshelg..

I fredags åkte jag, Caroline och Anna till Umeå brukshundsklubb för att lyssna på en föreläsning med Andreas Rundqvist. Han har tävlat mycket SM i både lydnad och agility och tränar väldigt många elitekipage. Han skulle prata om hur man tränar för tävling. Han pratade mycket om förarens tankar både innan och på tävling. Han pratade också lite om inlärning. Han har en hemsida som man kan läsa mer om hur han tränar. www.harlydigahundar.se

I lördags åkte jag och Caroline till Helena och hälsade på Dirie och valparna. Louise var också där så hon och Helena tittade lite på dom två valpar som vi tror mest på. Helena klippte dom lite så de skulle gå bättre att se. Dom ser himla fina ut!
Sen blev det hem och bada och klippa Naomi och Jonna inför kursen idag. Man kan ju inte komma på anatomikurs för en mycket bra pudeldomare med ofräsha pudlar :P

Idag har jag då varit på anatomikursen med Anna Törnlöv. Det var en jättebra kurs. Jag har lärt mej massor, framförallt om pudeln, hur den ska se ut, men även hur man kan se på andra raser och jämföra.  Med vinklar och rörelser bla.. Hur man kan se på en hund att den är dåligt vinklad genom sättet den rör sej. Man kan se på svansansättningen hur korset kan vara vinklat. De hör inte alltid ihop men ofta. Ja de har öppnats en helt ny värld för mej =)

Ja så man har blivit lite klokare i helgen =)


Kommentarer
Postat av: elin

jahaaja se där! Då kan du svara på om maggan verkligen är mer lik en annan hundras än chinese crested PP? hahaha!!! allt bra gumman?

2010-01-25 @ 18:33:09
URL: http://elinmalmsten.blogg.se/
Postat av: Therese & Co

Jag är oxå jättenöjd med anatomikursen. Nu vill man bara lära sig ännu mer... Vilka sötnosar i galleriet =D

2010-01-26 @ 13:50:43
URL: http://domestictherese.blogspot.com
Postat av: Fille

Taack ska du ha :D Jaa, snart kommer de nog en bild på köket ska du se ;)

2010-01-26 @ 21:47:14
URL: http://feliziaaslund.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0