Debut i Lydnadsklass 3

Ja nu är de verkligen dags att blogga lite och uppdatera hemsidan.. jag har varit lite lat på sista tiden.
Idag har jag och Dirie gjort vår första start i Lkl 3. Jag vaknade upp imorse nervösare än någonsin och var helt hysterisk innan jag kommit fram till Nordmaling. När vi började med sittande i grupp och platsliggningen så trodde jag att jag skulle sabba hela tävlingen pga mina nerver, men när de var vår tur att gå in på planen hade de lagt sej och jag var ganska lugn =)
Dirie var vääldigt taggad och fokuserad och gjorde ett riktigt bra lydnadsprogram. Rutan låg tyvärr litte taskigt till och Dirie missade den. På vittringsapporten tror jag att hon blev lite ivrig och glömde bort att använda nosen och tog därför fel pinne. Men lika glad var hon för de!
Men trots två nollade moment är jag väääldigt nöjd med dagen! Hon gjorde en riktigt snygg fjärrdirigering och fick en 10:a på den! Fick även 9p på både hopp-apport och sittande under gång =)

Imorrn får vi en ny chans och då kanske alla moment funkar. Om inte är de bara att träna vidare!
Nåt annat roligt var att det var 4 hundar anmälda i klassen, Dirie och hennes två kullsystrar och deras mamma =) Tyvärr började Meya löpa och kunde inte vara med, men de var riktigt snyggt med 3 pudlar på pallen!
Stort GRATTIS till Helena & Zelda som tog sitt andra 1:a pris i Lkl 3!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0