Lydnaden lagd på hyllan, dags för utställning!

Vi har inte riktigt fått lydnaden att stämma på sista tiden jag och Dirie. Hon tycker typ att tävling är de roligaste som finns. Vilket är väldigt positivt, men de vore ännu mer positivt om hon även gjorde momenten och inte bara flamsa runt. Sist drog hon med apportbocken och sprang några varv runt planen. Ja hon är ju söt iaf =) Ne nu blir de en paus med rannsakning och träning och så tar vi nya tag nästa år.

Förra helgen var vi väldigt nära uppflytt till lägreklass spår. Dirie skötte sej väldigt bra. Liiite glad då också, men gjorde alla moment. Tyvärr missbedömde hon helt avståndet till hopphindret och landade på hindret på tillbakavägen. Så hon nollade de momentet. Hon gjorde dock ett superbra spår och fick 10:or av båda domarna =)
Det saknades bara 11,5 poäng för uppflytt. Vi får fixa de nästa år istället!

När lydnaden är nerlagd är de dags att starta Imanis utställningskarriär på riktigt. Nu på sönda är de utställning i sundsvall. Ska även ställa syster Dolly då. Det ska bli väldigt kul att se hur de går. Brorsan Dino ska också vara med. Ett syskon till och vi hade kunnat haft en avelsgrupp med Dirie.  En annan gång kanske..
Har anmält mej till Helsingfors-vinnaren och Finsk vinnare 2010 i Helsingfors 11-12 december. Idag har jag bokat hotell och färjor också. Nu är de bara att hålla tummarna för att rabiesvaccinationen tagit. Ska ta blodprov den 16 november. Jag blir sjuuukt besviken om det faller på de nu när allt annat ordnat sej!

Vi har fått lite tillökning i familjen. Lilla Inka ska bo hos oss några veckor eftersom Rolf och Louise är i Italien och har de bra.
Hon är en väldigt rolig liten krabat. Otroligt lättsam och smälter helt in i flocken.


Blivande utställnings stjärnor??? =D





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0