Mycke nu..

Ja mycket har hänt sista tiden i min tillvaro. Augusti och september har varit ett enda stort kaos, på ett bra sätt :) I början av augusti fick jag ett väldigt bra tillfälle att sälja min lägenhet. Dom som köpte den ville flytta in 1 september. Så de var bara att börja packa. Fick låna snälla Fridas lägenhet, så jag har bott på Haga nu sista månaden.
Jag har inte haft något internet så har inte kunnat blogga förrän nu när jag fick veta att blogg.se äntligen släppt en app :)
Anledningen till allt är att jag bestämt mej för att flytta hem till Sollefteå och Andreas :)
Så jag flyttar nu på söndag. Jobbar nu mina sista dagar på Hårizont, vilket känns väldigt tråkigt :( , men de känns väldigt bra att flytta också!
Jag har även bestämt mej för att byta bana och börja plugga. Efter jul börjar jag förhoppningsvis plugga ekonomi. Man måste ju komma in också :P
Nu ska jag njuta av mina sista dagar som Umebo! Tänkte av sluta de med att tävla Appell spår med Dirie på söndag :) på lördag ska jag sova hos Maria och så ska vi ha uppladdning för tävlingen. Maria och Dino ska debutera i bruks :)

Måste även berätta att pappa har gått sitt första viltspårprov med Dolly och blev godkända i anlagsklassen med högsta poäng! Bra jobbat!

Kommentarer
Postat av: Brallan

Såå roligt att du flyttar hem fino, längtas :) Massor av lycka till på söndag o snart ses vi! Pussar

2011-09-28 @ 22:02:07
URL: http://malinstenbergs.blogg.se/
Postat av: Therese & Co

Vad kul med Dolly! Lycka till med Brukset! Vi ska också tävla, vi ska, vi ska, vi ska!! Någon gång! ;)

2011-09-28 @ 22:20:11
URL: http://domestictherese.blogspot.com/
Postat av: Maria

Hejjja Dolly!

Man att du flyttar gillas inte riktigt... Men vi får ha det mysigt på lördag förhoppningsvis kan vi äta något gott också;)

2011-09-29 @ 21:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0